Lotgenoten actie

Community

Met een lidmaatschap bij Vrijheid Vastgoed wordt je onderdeel van onze waardevolle community met 1200 gelijkgestemden. Hier helpen we elkaar oprecht verder door vragen te beantwoorden, waarde en successen te delen en uitdagingen met elkaar op te lossen. 

Reviews

Netwerk

Your network = your networth. Wij brengen een waardevol netwerk aan tafel waar jij van kan profiteren.  Bij veel van deze partners hebben we ook alvast inkoopvoordeel voor jou geregeld zodat je direct profijt hebt van ons netwerk!

Kennis

Met het lidmaatschap verzeker je je van de online cursus wat betreft het investeren in Nederlands vastgoed. Je krijgt daarnaast als bonus ook toegang tot een cursus over garageboxen, parkeerplaatsen en binnenkort ook Investeren in Spanje.  

Begeleiding

Vrijheid Vastgoed staat bekend om het oprecht verder helpen. Naast dat je wordt toegevoegd aan een waardevolle community met bijbehorend netwerk kan je 1x per maand gebruik maken van coaching via zoom. Elke maandag avond is er daarnaast een groepscoaching sessie via zoom! 

Tools

Je krijg alle benodigde documenten om succesvol te worden in het investeren in vastgoed. Van een rendementsberekening tool tot standaard koop/huur en Joint Venture voorbeeld contract. Zo hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. 

Vrijheid Vastgoed Lidmaatschap
99,95 Per maand / incl. BTW
 • Inclusief complete online Buy To Let cursus voor NL vastgoed t.w.v. €997
 • Inclusief cursus investeren in garageboxen en parkeerplaatsen
 • Binnenkort: Cursus investeren in Spanje
 • Binnenkort: Mini cursus Thijs Verlangen
 • 1 op 1 sparring sessies met vastgoed mentor
 • Toegang tot Off-Market vastgoed sectie Forum
 • Inkoopvoordeel bij partners Vrijheid Vastgoed
 • Contactenlijst van dealsourcers
 • Gratis toegang tot halfjaarlijkse borrel
 • Wekelijkse Coaching Calls
 • Toegang tot extra content Podcast Zo word je Steenrijk
Populair

Over Vrijheid Vastgoed

Inmiddels hebben wij vanuit Vrijheid Vastgoed ruim 1200 cursisten mogen helpen aan de juiste kennis op het gebied van investeren in vastgoed. Wij maken daarbij graag het verschil door mensen oprecht verder te willen helpen.  

Vanuit Vrijheid Vastgoed beschouwen wij onze cursisten als familie. Met 1200 familieleden zijn wij dan ook een van de grootste vastgoedfamilie van Nederland. Met ons cursus aanbod en de diverse lidmaatschappen brengen wij dit gevoel graag over en willen we oprecht mensen verder helpen in het vastgoed. Mogen wij jou ook helpen? 

VRIJHEID VASTGOED

Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen? Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@vrijheidvastgoed.nl of bel ons!

Via een machtiging tot automatische incasso per maand, kwartaal of per jaar. Indien je per jaar betaalt is de 12e maand gratis.
Het bedrag of percentage korting dat je krijgt bij partners verschilt. Wij streven er echter altijd naar dat je met de aankoop van één pand het lidmaatschap hebt terugverdient nog even los van de waarde die we leveren. 
Klopt! Het lidmaatschap is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar

Zeker! We zijn continue bezig om waardevolle content toe te voegen aan het lidmaatschap!

Speciaal voor lotgenoten!

gratis 1 op 1 call met Dennis of Martijn

Scroll naar boven