Netwerkborrel Louwman Exclusive

Droom het, wens het, doe het!

Dat was het motto van Louwman Exclusive en het vatte perfect de sfeer samen van ons recente netwerkevenement op 31 oktober. Vrijheid Vastgoed staat voor meer dan alleen luxe auto’s; het gaat erom je vastgoeddromen te realiseren met vastberadenheid, of je nu met gepaste snelheid ging of vol gas gaf. En voor dit evenement hadden we een partner die alles weet van snelheid – Nestr Smart Finance, de financieringsmaatschappij die draait om snelle oplossingen.

We waren verheugd om de spreker voor deze bijzondere avond te verwelkomen: niemand minder dan Robert Doornbos! Robert, voormalig Formule 1-coureur, voelde zich helemaal thuis in deze omgeving en deelde zijn inzichten en motivatie om vooruit te gaan in de wereld van vastgoed, en ons te helpen onze dromen na te jagen.

Een speciale shout-out naar ons teamlid voor deze gelegenheid: Niels van Barneveld, voormalig ‘1 op 1’er en momenteel projectleider in vastgoed bij Louwman Exclusive. Dankzij zijn inzet hebben we dit evenement op een fantastische locatie kunnen organiseren!

Het evenement was een groot succes! Ons volgende event zal het Vrijheid Vastgoed Vrouwenevent zijn. Meer informatie daarover? Klik hier

Scroll naar boven