1 op 1 Mentor Traject

Met ons premium 1 op 1 mentor traject geven wij jou een halfjaar lang individuele begeleiding. Gedurende dit traject ga je aan de slag met een mentor om alle stappen die bij het investeren komen kijken samen te doorlopen.  We doorlopen daarbij de gehele cyclus die er komt kijken bij het vinden van een pand, aankoop, taxatie, financiering en verhuur. Wij kijken, lopen en rekenen met je mee waardoor we je kunnen behoeden voor dure fouten en helpen jou aan een mooi vastgoedobject. Wij gaan het niet voor je doen maar wel samen met jou!

Je lift in het traject mee op het netwerk van de mentor en Vrijheid Vastgoed waardoor je de kans krijgt om onder de markt aan te kopen en het aangekochte vastgoed object zorgeloos te verhuren tegen de beste rendementen. Aan het eind van het half jaar heb je gegarandeerd minimaal één pand kunnen aankopen.

vrijheid vastgoed

Wat krijg ik in het 1 op 1 traject?

1 op 1

In het traject krijg je een half jaar lang 1 op 1 begeleiding van een mentor naar keuze. Jouw mentor is zelf financieel vrij geworden met Vastgoed.

Netwerk

Je krijgt tijdens het traject volledige toegang tot het netwerk van Vrijheid Vastgoed met taxateurs, dealsourcers, notarissen en verhuur/beheer maatschappijen.

Intake

Het traject gaan we van start met een uitgebreide intake waarin we elkaar nog beter leren kennen en vervolgstappen bepalen.

Overleg

Tijdens het traject heb je tweewekelijks overleg om te bepalen waar je staat en hoe we verder gaan. Tussentijds is er contact via app en telefoon

Praktijk

Deelnemers van het 1 op 1 traject gaan 1 x mee met een praktijk dag waarin we met elkaar vastgoed beleven in de praktijk!

Deals

Je krijg als eerste de off-market deals toegestuurd uit ons netwerk. Daarnaast leren wij jou hoe je zelf die deals kan gaan vinden

Maatwerk

Het traject is maatwerk. Zo heeft de ene persoon meer behoefte aan hulp op het gebied van mindset en de ander wellicht weer op het gebied van cijfers

Gegarandeerd een pand

Als jij uitvoert wat wij jou leren en er genoeg tijd in stopt kan je in dit traject gegarandeerd minimaal één pand kopen

Reviews 1 op 1 traject

De familieleden in dit traject mogen wij een halfjaar intensief 1 op 1 begeleiden. Wij stoppen veel energie in het succes van dit programma en zorgen ervoor dat na het half jaar iedereen een vijfsterren ervaring heeft gehad.  Lees ze hier!

Over Vrijheid Vastgoed

Inmiddels hebben wij vanuit Vrijheid Vastgoed ruim 1100 cursisten mogen helpen aan de juiste kennis op het gebied van investeren in vastgoed. Wij maken daarbij graag het verschil door mensen oprecht verder te willen helpen.  

Vanuit Vrijheid Vastgoed beschouwen wij onze cursisten als familie.  Met 1100 familieleden zijn wij dan ook met recht de grootste vastgoedfamilie van Nederland. Vele van onze familieleden hebben wij op 1 op 1 mogen begeleiden gedurende een half jaar. Voor deze groep mensen zetten wij graag nóg een stap harder. De resultaten van het 1 op 1 mentortraject liegen er niet om. Het gros van de deelnemers aan dit traject kopen meerdere panden in een half jaar tijd.  Mogen we jou ook verder helpen?

Interesse in het 1 op 1 traject?

Wij komen graag in contact om te zien of dit traject voor jou de juiste oplossing is. Plan hieronder een gratis adviesgesprek in en dan spreken we je snel!

GEGARANDEERD!

  • 1 op 1 begeleiding van een financieel vrije mentor 
  • Volledige toegang tot het netwerk van Vrijheid Vastgoed
  • Off market vastgoed dat wij aangeboden krijgen 
  • Gegarandeerd één pand kunnen kopen als jij uitvoert wat wij jou leren en je er genoeg tijd in stopt

Interesse in een vrijblijvende afspraak?

Kies je moment in onze kalender

Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen? Dat begrijpen wij helemaal! Hieronder dan ook de antwoorden op de meest gestelde vragen? Nog meer vragen of wil je gewoon eens sparren of dit traject voor jou interessant is? Stuur dan een bericht naar info@vrijheidvastgoed.nl of plan hierboven een gratis adviesgesprek in!

In het 1 op 1 traject doorlopen we alle fases die komen kijken bij de aankoop van jouw pand. Het is een op maat gemaakt programma dat op bepaalde punten kan verschillen. Zo heeft de een meer behoefte aan werken aan mindset en de ander juist meer begeleiding nodig bij een aankoop. Wij stoppen veel energie in het succes van de familieleden in dit programma en zorgen ervoor dat na het half jaar iedereen een pand heeft kunnen aankopen, in staat is om op eigen gelegenheid verder te groeien in vastgoed en een vijfsterren ervaring heeft gehad.

Momenteel werkt Vrijheid Vastgoed met de volgende mentoren: David, Floris Hendriks, Bart van der Ven, Dennis Mulder en Martijn van den Berg

Wij streven er altijd dat de cursist een voorkeur kan uitspreken voor de 1 op 1 mentor. Je gaat immers intensief met elkaar optrekken en dat is het noodzakelijk om een goede connectie te hebben. Met de voorkeur van de cursist proberen wij dan ook altijd rekening te houden en te zoeken naar een passende oplossing.

Je mag zelf aangeven wanneer je wilt starten met het traject! In overleg met de mentor van jouw keuze bepaal je de definitieve startdatum

Het 1 op 1 traject is niet voor iedereen. Wij begeleiden je hierbij intensief en verwachten dat jij tijd kan maken om succesvol te worden. Een passie(f) inkomen komt immers niet door passief te zijn.
Daarnaast is Vrijheid Vastgoed altijd van het eerlijke verhaal. Wij verwachten dan ook dat je de beschikking kan hebben over minimaal 100k aan vermogen. Dit kan zijn in de vorm van overwaarde, een lening of beschikbaar vermogen. Dit om er zeker van te zijn dat er genoeg financiele middelen zijn om minimaal 1 pand aan te kopen in een half jaar tijd. 

Trots

Wij zijn trots op de resultaten en voorgang van de familieleden die hebben gekozen voor 1 op 1 begeleiding. Vele van hen hebben wij mogen helpen naar financiële vrijheid en beschikken inmiddels over een mooie portefeuille met meerdere panden en een stabiele cashflow! We zien er naar uit om jou ook te mogen helpen!

Scroll naar boven