Podcast

Wekelijks op woensdag produceert Vrijheid Vastgoed de podcast: “Zo word je steenrijk”. Het doel van de podcast is om jou te inspireren en om praktische tips te geven om jouw leven op meerdere vlakken te verrijken. Want ondanks dat de naam misschien anders doet vermoeden gaat deze podcast niet alleen over stenen en vastgoed en ook niet alleen over rijk zijn en vermogen opbouwen. Want ieder zijn definitie van steenrijk zijn verschilt! Na het luisteren van de podcast weet jij: 

JA! Zo word ik steenrijk!

Doel van de podcast

Met de podcast willen we het taboe rondom geld graag doorbreken en geld bespreekbaar en begrijpelijk maken. Wij willen jou graag inspireren met diverse onderwerpen en praktische tips geven als antwoord op vragen als:

  • Wat zijn investeringsmogelijkheden op dit moment?
  • Waar vind je een goed vastgoedobject?
  • Maakt geld je nou echt gelukkig?
Onderwerpen van de podcast

De podcast wordt gehost door oprichter en mede eigenaar van Vrijheid Vastgoed Martijn van den Berg. Wekelijks spreekt hij bekende en minder bekende inspirerende gasten over beleggingen zoals vastgoed, aandelen, crypto, NFT’s, edelmetalen en meer. Maar ook thema’s zoals geld, (financiele) vrijheid, mindset, geluk, reizen en ondernemen komen aan bod.

Je kan ons helpen bij onze missie om Nederland en België de rijkste landen ter wereld te maken door je te abonneren, te liken, een comment of recensie achter te laten en vooral door de podcast in je netwerk te delen.

Weet jij een leuk thema?

Wil je wat melden, of ben jij misschien wel de volgende gast in de podcast?
Podcast

Abonneer je

Apple PodcastsSpotifyYouTubeRSS

En volg de podcast

Luister eerdere afleveringen:
Scroll naar boven