Inspiratiedag 2024

Afgelopen dinsdag was het zover: de eerste inspiratiedag van 2024. Deze vond plaats op een bijzondere locatie, namelijk CODE49 van de oprichters Tibor en Bernd Mintjes. Zij waren eerder al te gast in onze podcast ‘Zo word je steenrijk’, wat het extra leuk maakte om nu hun project met eigen ogen te mogen zien.

De dag begon met inspirerende sprekers, waaronder Bernd Mintjes, mede-eigenaar van CODE49. Hij vertelde over de historie van Landgoed Venwoude en hoe dit zich uiteindelijk ontwikkeld heeft tot CODE49. Ook kwam ter sprake welke andere mogelijkheden er zijn om jouw project te financiëren als jij niet naar een bank wil hiervoor.

Uiteraard kon er op deze inspiratiedag een rondleiding over het landgoed niet missen.

Code49 is een exclusief landgoed opgericht door de visionairen Tibor en Bernd Mintjes. Gelegen op een bijzondere locatie, biedt het een unieke combinatie van luxe en duurzaamheid. Dit inspirerende project weerspiegelt hun toewijding aan innovatie en creëert een omgeving waar modern design samensmelt met de natuurlijke schoonheid van het landschap.

 

 

 

Tijdens onze bijeenkomst kwamen de heren van RD Vastgoed, Kamil Boussatta (partner), en Martijn de Haan, (investeringsmanager), meer inzicht bieden in hun rol als dealsourcers. Kamil put uit zijn sportieve carrière en creatieve vermogen om oplossingsgericht met uitdagingen om te gaan, terwijl Martijn, met een achtergrond als EP-W/B adviseur, zijn diepgaande interesse in beleggingsmogelijkheden en duurzame relaties in de vastgoedwereld zal delen.

Omdat we op deze bijzondere locatie onze schoenen niet aan mochten houden, werd er een prijsuitreiking gehouden voor de meest originele sokken. Dennis gaf hier hier alvast het goede voorbeeld…

Degene met de meest originele sokken ging naar huis met het boek Financieel Vrij van Janneke vd Brink! Pepijn had speciaal voor deze gelegenheid sokken met het hoofd van Dennis er op besteld! Dat noemen wij nog eens toewijding!😉

Op deze inspiratiesessie waren alleen de 1 op 1 mentees uitgenodigd.
Met ons premium 1 op 1 mentor traject bieden wij een intensieve begeleiding gedurende een halfjaar. Samen met een ervaren mentor doorloop je de volledige cyclus van vastgoedinvesteringen, inclusief het vinden van een pand, aankoop, taxatie, financiering en verhuur.
Gedurende het traject krijg je exclusieve toegang tot het uitgebreide netwerk van Vrijheid Vastgoed, met ondersteuning van professionals zoals taxateurs, dealsourcers, notarissen en verhuur/beheer maatschappijen. Gegarandeerd koop je aan het einde van het half jaar minimaal één pand, ondersteund door regelmatige tweewekelijkse overleggen, een praktijkdag, en off-market deals uit ons netwerk. Het traject is volledig op maat gemaakt, met aandacht voor zowel mindset als cijfers, en wordt afgesloten met een vijfsterrenervaring volgens eerdere deelnemers. Benieuwd of dit traject geschikt is voor jou? Plan een gratis adviesgesprek in via onze kalender.

Scroll naar boven