Template titel

Dit is de ondertitel of ook wel gezegd het probleem.
Dit kun je over een of twee regels doen.

Een goede fundering..

Alleen op een goede fundering kan je bouwen. Ligt de
fundering niet goed dan zal de bouw nooit aanvangen, het gebouw scheef staan of
misschien zelfs wel instorten. Zo werkt het ook wat betreft het investeren in
vastgoed. Zonder de juiste kennis als fundering zal jij niet het succes boeken
in vastgoed wat jij graag wilt. Met ons Live Retreat ‘De Fundering’ brengen wij
jou graag alle benodigde kennis bij wat betreft het investeren in vastgoed.

 

Door jou van A tot Z te informeren leggen we de basis van
jouw succes in vastgoed. Hierdoor kan je jouw overwaarde of ander vermogen maximaal aan het werk zetten voor jou met als doel het generen van meer vrijheid of een stabiel pensioen. Met investeren in vastgoed is jouw vermogen optimaal beschermd tegen inflatie en verzekerd van een stabiel rendement.

Wat leer je tijdens het live retreat 'De Fundering'

Tijdens het retreat ‘De Fundering’ leggen wij de basis voor jouw succes in het vastgoed. We nemen jou en andere cursisten mee in de wereld van Vastgoed en brengen jullie alle benodigde kennis bij zodat jouw vastgoed fundering staat.

1.

Introductie en inzicht in huidige situatie
In deze module komt de groep samen als start van jouw netwerk. Daarnaast bekijken we jouw startpunt op gebied van financiën en gaan we dieper in op mindset. 

2.

Nederlandse Vastgoed Markt
In deze module gaan we uitgebreid in op Nederlandse Vastgoedmarkt. De historie, trends, de kansen en de risico’s brengen wij voor jou in kaart.

3.

Vastgoed plan
Op basis van wat je inmiddels hebt geleerd over de markt, kansen en gebieden gaan we aan de slag met jouw vastgoedplan. 

4.

Rendementsberekeningen
Uiteindelijk gaat het om de cijfers. Wat is en hoe bereken je een BAR, NAR en ROI?

5.

Financieringen
In deze module gaan we jou wegwijs maken op het gebied van financieringen. 

6.

Creatieve financiering
In deze module leren we jou creatieve manieren van financiering. Wat is OPM en  hoe kan je het ophalen? Hoe werkt Crowfunding? 

7.

Vind je eigen goudmijn
In deze module leren we jou hoe je, ook in de tijden, goede deals kan vinden om in te investeren. 

 

8.

Zorgeloos verhuren
Nu we onze goudmijn gevonden hebben en het gefinancieerd is gaan we het verhuren. Hoe je dit zorgeloos kan doen leer je in deze module. 

Reviews LIVE Retreat

Er gaat niets boven LIVE samenkomen en met elkaar leren hoe het van A tot Z werkt wat betreft het investeren in vastgoed. Het retreat `De Fundering´ is het ideale startpunt van jouw vastgoedreis. Lees de ervaringen van onze LIVE cursisten. 

Over Vrijheid Vastgoed

Inmiddels hebben wij vanuit Vrijheid Vastgoed ruim 1100 cursisten mogen helpen aan de juiste kennis op het gebied van investeren in vastgoed. Wij maken daarbij graag het verschil door mensen oprecht verder te willen helpen.  

Vanuit Vrijheid Vastgoed beschouwen wij onze cursisten als familie.  Met 1100 familieleden zijn wij dan ook met recht de grootste vastgoedfamilie van Nederland. Dit laten we jou graag ervaren tijdens het Retreat maar zeker ook in onze besloten community. 

 

 

Prijzen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Enter your title

Enter your description
$ 39
99
Maandelijks
  • Lijst Item #1
  • Lijst Item #2
  • Lijst Item #3
Populair

Enter your title

Enter your description
$ 39
99
Maandelijks
  • Lijst Item #1
  • Lijst Item #2
  • Lijst Item #3
Populair

Enter your title

Enter your description
$ 39
99
Maandelijks
  • Lijst Item #1
  • Lijst Item #2
  • Lijst Item #3
Populair

Gegarandeerd de beste keuze

5/5

Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen? Dat begrijpen wij helemaal! Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen voorzien van antwoorden. 

Bij het bedrag is inbegrepen: alle lesmaterialen, eten en drinken, een overnachting op zaterdag, afsluitende netwerkborrel en alle bonussen zoals omschreven: de online cursus, kennisbank, coachingcalls, netwerk en community. Genoemde bedrag is exclusief 21% BTW maar de prijs inclusief BTW is er ook bij vermeld.

Perfect! We beginnen namelijk bij de basis en zorgen dat iedereen mee kan komen.
 
Stuur ons even een mail naar info@vrijheidvastgoed.nl om te zien of er binnenkort nog andere opties zijn.
 
Jazeker! We hebben een cursist gehad die al 9 panden had toen ze bij ons kwam en alsnog heel veel geleerd heeft en weer vol enthousiasme en inspiratie vertrok. Als je al een of meerdere panden hebt kan je tijdens het Vastgoed Retreat leren hoe je verder door kan bouwen.
 
Wil je samen met je partner, business partner of vastgoed partner komen? Leuk! Stuur ons even een mail en we geven je een korting.
 
We bieden de mogelijkheid in 3 termijnen te betalen, je betaalt de eerste termijn dan bij boeking, hiermee is je plek gereserveerd, de tweede termijn betaal je na een maand en de derde en laatste termijn de maand erna.
 

Waarschijnlijk wel maar vraag dit altijd na bij je boekhouder

We geven garantie op het retreat omdat we 100% achter de inhoud staan en gezien hebben welke resultaten dit voorgangers gebracht heeft. Mocht je daarom niet tevreden zijn dan geven we je geld terug. We kunnen je geen garantie geven op succes omdat we jou niet kennen als persoon. Of en welke resultaten je gaat halen en hoe snel hangt van meerdere factoren af, voornamelijk hoeveel tijd en energie je er in zal steken na het retreat.
 
De groepsgrootte is maximaal 24 personen. We garanderen voldoende individuele aandacht en gaan niet weg voordat al je vragen beantwoord zijn.
 
Stuur ons even een mail op info@vrijheidvastgoed.nl of plan een gesprek in met iemand uit ons team.

De fundering van jouw toekomst

Het LIVE retreat ‘de fundering’ is hét startpunt van jouw vastgoedreis. Hierbij brengen wij jou alle kennis bij als basis, de fundering, waar jij op kan door bouwen. Doordat je gezamenlijk met andere cursisten en de trainers drie dagen optrekt bouw je direct aan jouw netwerk en maak je een kickstart in vastgoed! We gaan pas weg als al jouw vragen beantwoord zijn!

Scroll naar boven