Download nu ons overwaarde stappenplan!

De huizenprijzen zijn de afgelopen  jaren enorm gestegen. Jouw woning is op dit moment dus waarschijnlijk meer waar dan wat je aan hypotheek hebt openstaan…

Goed nieuws: dan heb je overwaarde op je woning! Dit bedrag krijg je niet zomaar even in je handen gedrukt, maar er zijn allerlei manieren om hier slim gebruik van te maken en dit bedrag te verzilveren.

In ons stappenplan leggen we jou precies uit hoe je deze overwaarde vrij kunt maken. Deze overwaarde kan jij gebruiken voor jouw volgende vastgoed investering en beginnen met het genereren van passief inkomen.

Download daarom nu ons stappenplan! Laat je gegevens achter en je krijgt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.

Wat we jou uitleggen in ons stappenplan

Wat is Vrijheid Vastgoed en wie zitten erachter?

Vrijheid Vastgoed begon in augustus 2019. Niet omdat we nou perse een groot bedrijf wilden gaan opzetten, maar omdat we steeds vaker de vraag kregen: “Dat vastgoedbeleggen… hoe doen jullie dat? En kan je mij dat ook leren”.

Ja, dat konden we en dit droeg bij aan de zingeving en het helpen van anderen waar we naar op zoek waren. Een paar jaar verder mogen we inmiddels meer dan 1000 Vrijheid Vastgoed familieleden helpen en begeleiden bij het vastgoedbeleggen. Dit doen wij middels een online cursus, live retreats, een 1 op 1 traject of je kan je aansluiten als “familielid”.

De Vrijheid Vastgoed familie bestaat uit ons team, de meer dan 1000 cursisten, onze sterke partners en ons vastgoed netwerk. Wij geloven in de kracht van samen en dat als je kan delen je ook kan vermenigvuldigen.

Persoonlijk. Laagdrempelig. Gedreven en Betrokken. Dat zijn woorden die ons team goed typeren. Tot snel!

Wil jij weten hoe je de overwaarde op je woning kunt verzilveren?

Download ons stappenplan en begin met het vrijmaken van je overwaarde!
Scroll naar boven