Het probleem

  • Wil jij niet meer afhankelijk zijn van één inkomstenbron?
  • Bouw jij graag aan een stabiele pensioenvoorziening?
  • Maak jij je zorgen over de inflatie?
Vastgoed is hét perfecte middel voor jouw vermogen!
de-oplossing

Door te investeren in vastgoed kan jij uit de rat race stappen, ben je beschermd tegen inflatie en kan je jouw vermogen of overwaarde op jouw woning optimaal laten groeien.

Wij leren jou in de online cursus wat er komt kijken bij het investeren in vastgoed. Na het afronden van de online cursus beschik je over alle handvatten om te starten met vastgoed.

Direct aanmelden voor de cursus?

Start snel met jouw vastgoed cursus en werk aan jouw sleutel naar vrijheid!
Aanrader

Wat leer je in de online cursus?

Met de online cursus kan je in je eigen tijd en tempo leren. Je gaat hierbij in 8 waardevolle modules van A tot Z geinformeerd worden over wat er komt kijken bij het investeren in vastgoed. De cursus is opgebouwd uit de volgende modules. 

De basis van vastgoed

Wat maakt vastgoed nou vast goed? Hoe ziet de Nederlandse huismarkt eruit? Wat zijn daarbij  kansen, trends en toekomstperspectief maar ook de diverse vastgoed strategien, typen huurders.

Fundering van jouw portefeuille

Wat worden jouw doelen? Hoe ziet jouw situatie er nu nog uit? Wat is jouw waarom? Het startpunt van jouw reis in vastgoed is bepalend voor het vervolg en op deze inzichten gaan we verder bouwen.

Zoekgebied bepalen

Waar ga je investeren? Wat bepaald het ideale plaatje? Het is cruciaal om dit inzichtelijk te maken zodat je gericht te werk kan gaan en succes kan gaan boeken in die regio/plaats/wijk!

Deals zoeken

Waar gaan we in deze tijd goede deals vinden? Welke methodes zijn er om off-market deals te vinden? Het verschil maken we bij de aankoop en de cijfers bepalen of het een goede deal is.

Wet en regelgeving

Wat maakt vastgoed nou vast goed? Bij het investeren in vastgoed moeten we rekening houden met (lokale) wet en regelgeving. Hoe werkt de puntentelling en wat zijn andere regels waar je op moet letten.

Rendementsberekening

In vastgoed draait om de cijfers. We investeren zonder al te veel emotie om rendement op ons vermogen te maken. Welke formules zijn er en hoe werken ze?

Financieel en creatief financieren

Hoe werkt het met financieringen, overwaarde liquide maken en wat zijn creatieve manieren om aan financiën te komen. Uiteindelijk is er vermogen nodig om te investeren in vastgoed. Waar dat vandaan kan komen leren wij jou in deze module!

Verbouwen en verhuren

Hoe kan je met verbouwen waarde toevoegen, wat is een ideale huurder en hoe ga je zorgeloos verhuren? Waarde toevoegen aan een pand is een goede manier om minder vermogen nodig te hebben per pand. De tips en tricks delen wij in deze module met jou!

Reviews Online Cursus

Vele online familieleden gingen jou inmiddels voor en hebben succesvol de online cursus afgerond. Investeren in vastgoed is te leren!  Bekijk de ervaringen op Trustpilot.

Over Vrijheid Vastgoed

Inmiddels hebben wij vanuit Vrijheid Vastgoed ruim 1100 cursisten mogen helpen aan de juiste kennis op het gebied van investeren in vastgoed. Wij maken daarbij graag het verschil door mensen oprecht verder te willen helpen.  

Vanuit Vrijheid Vastgoed beschouwen wij onze cursisten als familie. Met 1100 familieleden zijn wij de leukste vastgoedfamilie van Nederland. Met de online cursus brengen wij dit gevoel graag over en zijn wij overtuigd dat je alle benodigde informatie krijgt aangereikt om succesvol te worden in het investeren in vastgoed. 

vrijheid vastgoed

De Investering

Met het aanschaffen van de online cursus ben je verzekerd van de juiste vastgoedkennis en krijg je tevens diverse waardevolle extra’s.

1100+ tevreden cursisten

Online Cursus
1897
997 of in 3 termijnen van €397
  • Online videocursus (20+ uur)
  • Checklist, scripts en veel meer
  • 24/7 support community
  • Wekelijkse groepscoaching
  • Meer dan €10.000 aan bonussen
  • Live meetings
Populair

Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen? Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@vrijheidvastgoed.nl of bel ons!

De online cursus bestaat uit 8 waardevolle modules met vele uren content waarbij je van A tot Z geïnformeerd wordt op het gebied van investeren in vastgoed. Vrijheid Vastgoed gaat hierbij uitgebreid in op de risico’s, kansen en alles dat komt kijken bij vastgoed. Na de online cursus beschik je over de juiste kennis om succesvol vastgoed te beleggen in vastgoed.

Na het aanschaffen van de online cursus krijg je toegang tot de Facebook community van Vrijheid Vastgoed. Hier vindt je meer dan 1100 gelijkgestemden die de fundering vormen van jouw netwerk in vastgoed. Daarnaast krijg je toegang tot onze kennisbank met daarin ruim 75 documenten zoals een voorbeeld koopcontract, een huurcontract, rendementsberekening tool en nog veel meer.

Zeker! Na het volgen van de online cursus beschik jij over de benodigde kennis om te beginnen met investeren in vastgoed.

Juist in deze tijd is vastgoed de ‘hedge’ om je te beschermen tegen inflatie. Nog wekelijks sluiten familieleden uit onze community mooie deals die een goed rendement opleveren.

Online cursus

Met de online cursus kan je alle relevante kennis opbouwen als startpunt van jouw reis in vastgoed. De online cursus is tevens geïntegreerd in ons meest uitgebreide lidmaatschap. Start vandaag nog met het investeren in jouw kennis en je bent direct onderdeel van de grootste vastgoedfamilie van Nederland.

Scroll naar boven