Plan jouw GRATIS strategiegesprek in

Heb jij interesse in vastgoed maar wil je graag nog even sparren en kijken of het echt iets voor jou is? Dat kan natuurlijk! We maken graag tijd voor je vrij en achterhalen samen of vastgoed de juiste strategie voor jou is.

Plan een gesprek in met iemand uit ons team en dan spreken we je snel.

Plan hieronder een datum en een tijd 👇🏼

Wat gaan we tijdens dit gratis strategiegesprek bespreken?

logo footer vrijheid vastgoed

Wat anderen zeggen over Vrijheid Vastgoed:

5/5

Bart van der Ven

"Als je overweegt in vastgoed te investeren, dan kan dat niet zonder gedegen kennis. Er zijn in NL een handjevol cursussen die dit aanbieden. Een jaar geleden, na research tussen deze partijen, bewust de keuze gemaakt voor Vrijheid Vastgoed. Dat is achteraf gezien de beste keuze voor mij geweest. Geen loze beloftes maar praktische en bruikbare tools, een overvloed aan kennis en kunde, wekelijks unieke coaching calls en ervaren coaches die allen financieel vrij zijn geworden met vastgoed. Het heeft mij in maar liefst 6 maanden naar financiële vrijheid gebracht. Iets wat mij van tevoren niet mogelijk leek en zonder de cursus en begeleiding zeker niet was gelukt. Alle lof!"

5/5

Rudy Du Plessis

"Het Vrijheid Vastgoed retreat is zeker een aanrader. Ik heb er heel veel van geleerd en een mooi netwerk opgebouwd. Bedankt Martijn en Dennis voor het delen van jullie ervaringen en kennis."

5/5

Nancy

"Wij volgden in juni 2021 de vastgoed cursus online. Een hele fijne praktische cursus die je stap voor stap meeneemt in de wereld van vastgoed. Na de cursus waren we voldoende overtuigd om een eerste pand aan te kopen. We voelden ons nog niet direct op ons gemak om deze grote investering te doen, daarom besloten wij het 1 op 1 coachingstraject te starten bij Floris. Dat is super goed bevallen! Heel fijn om een sparringspartner met een bestaand netwerk te hebben. Wij kochten ons 1e pand in maand 4 aan en met behulp van Floris wisten we het aankoopbedrag te verlagen. Daarmee verdienden we de investering voor het traject direct terug. Kortom, een aanrader!"

Wat is Vrijheid Vastgoed en wie zitten erachter?

Vrijheid Vastgoed begon in augustus 2019. Niet omdat we nou perse een groot bedrijf wilden gaan opzetten, maar omdat we steeds vaker de vraag kregen: “Dat vastgoedbeleggen… hoe doen jullie dat? En kan je mij dat ook leren”.

Ja, dat konden we en dit droeg bij aan de zingeving en het helpen van anderen waar we naar op zoek waren. Een paar jaar verder mogen we inmiddels meer dan 1000 Vrijheid Vastgoed familieleden helpen en begeleiden bij het vastgoedbeleggen. Dit doen wij middels een online cursus, live retreats, een 1 op 1 traject of je kan je aansluiten als “familielid”.

De Vrijheid Vastgoed familie bestaat uit ons team, de meer dan 1000 cursisten, onze sterke partners en ons vastgoed netwerk. Wij geloven in de kracht van samen en dat als je kan delen je ook kan vermenigvuldigen.

Persoonlijk. Laagdrempelig. Gedreven en Betrokken. Dat zijn woorden die ons team goed typeren. Tot snel!

Samen met ons werken aan jouw vrijheid?

Plan dan nu een waardevol strategiegesprek in.
Scroll naar boven