In samenwerking met

Wat haal je uit deze training?

Leer hoe je een mogelijk vervolg op jouw loopbaan kan geven in het vastgoed. Ontdek hoe je met het opdoen van deze kennis ook kan zorgen voor een tweede inkomensstroom. 

De training vastgoed expert biedt een eerste kennismaking in het vastgoed. Je leert over de vastgoedsector en de diverse rollen die hierin vervuld worden zoals bijvoorbeeld de rol van dealsourcer, beheerder en investeerder.
De vele facetten van het vastgoedmanagement waarmee je te maken krijgt, worden kort behandeld zoals financiering, regelgeving en rendementsberekeningen vanuit de kennis en kunde uit de dagelijkse praktijk.

Je leert hoe je inkomen uit vastgoed investeringen kan krijgen en hoe je met de opgedane kennis een mogelijk vervolg kan geven aan jouw loopbaan.

De training bestaat uit twee delen. Er is online content beschikbaar en diverse templates. De training bevat tevens een live dag waarbij verder ingegaan zal worden op de diverse onderwerpen. Afsluitend zal er een Q&A sessie volgen met de deelnemers.  Tevens zal je door Talentfirst persoonlijke begeleiding krijgen om het maximale eruit te halen. 

Dit ga je met de STAP cursus Vastgoed Expert leren !

 • Je leert welke strategieën je kunt inzetten in het vastgoed.
 • Je leert wat er komt kijken bij diverse rollen in het vastgoed zoals dealsourcer, beheerder en investeerder
 • Je hebt inzicht in de vastgoed markt en bijbehorende regelgeving, puntentelling en opkoopbescherming.
 • Je leert rendementsberekeningen te maken van objecten op basis van templates
 • Je leert hoe je waarde toevoegt aan een pand.
 • Je krijgt inzicht in het beheren van vastgoed.
 • De diverse financieringsmogelijkheden

Verstevig jouw positie op de arbeidsmarkt

Dat is het doel van het STAP budget waar wij jou in samenwerking met TalentFirst en het ikstapvooruit plaform graag bij helpen.

Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt in aanmerking voor het STAP budget.  Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos, zzp-er of zelfstandig ondernemer bent.

Het gehele proces van loopbaanbegeleiding is kosteloos. Talentfirst, Ikstapvooruit & Vrijheid Vastgoed helpen je hier graag bij!

Over Vrijheid Vastgoed

Inmiddels hebben wij vanuit Vrijheid Vastgoed ruim 1200 cursisten mogen helpen aan de juiste kennis op het gebied van investeren in vastgoed. Wij maken daarbij graag het verschil door mensen oprecht verder te willen helpen.  

Vanuit Vrijheid Vastgoed beschouwen wij onze cursisten als familie. Met 1200 familieleden zijn wij de leukste vastgoedfamilie van Nederland. Met de online cursus brengen wij dit gevoel graag over en zijn wij overtuigd dat je alle benodigde informatie krijgt aangereikt om succesvol te worden in het investeren in vastgoed. 

vrijheid vastgoed
0
Actieve leden
0
Trustpilot score
0
Jaar ervaring
0
Woningen aangekocht

Reviews

Over TalentFirst

Als je werk niet leuk is, dan ben je zelf niet leuk. De meeste mensen beginnen op maandag met tegenzin aan hun werkweek en kijken de hele week uit na het weekend. Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te gaan? TalentFirst is van mening dat werken een feest moet zijn en geloven dat iedereen in staat is om ‘lekker te werken’. Al meer dan 23 jaar helpt TalentFirst mensen met ‘lekker werken’. Inmiddels heeft TalentFirst door programma’s meer dan 100.000 mensen geholpen om elke dag fluitend naar hun werk te gaan. 

Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen? Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@vrijheidvastgoed.nl of bel ons!

STAP staat voor STimulering Arbeids Positie. Elke Nederlander vanaf 18 jaar heeft een opleidingsbudget van 1000 euro per jaar om naar vrije keuze te besteden bij een erkende opleider. Je woont in nederland en werkt, onderneemt of bent op zoek naar werk?

Met de training “Vastgoed Expert” leer jij de diverse mogelijkheden binnen het vastgoed op professioneel vlak en ook hoe jij met en in het vastgoed geld kan verdienen. Bijvoorbeeld als dealsourcer, beheerder, makelaar of als vastgoedbelegger.

De training bestaat uit een serie online video’s en documenten, daarnaast heb je 2 sessie met een eigen loopbaan coach, is er een live dag bij een hotel in Nederland op een centrale plek en sluiten we af met een online sessie en certificaat. 

 • Je leert welke strategieën je kunt inzetten om succesvoller te worden in vastgoed
 • Je hebt inzicht in regelgeving, puntentelling en opkoopbescherming
 • Je weet hoe je rendementsberekeningen maakt op basis van templates en handleidingen
 • Je ontdekt hoe je waarde toevoegt aan een pand
 • Je leert wat er komt kijken bij het beheren van vastgoed 
 • Je kent diverse manieren om vastgoed te financieren 
 • Je leer wat er komt kijken bij diverse rollen in het vastgoed zoals dealsourcer, beheerder en investeerder

JA, dat kan zeker! Dit zijn namelijk de eisen voor het STAP-budget:

 • Je werkt, onderneemt of bent op zoek naar werk
 • Je woont in Nederland
 • Je bent 18 jaar of ouder

Nee, als jij jezelf inschrijft voor deze opleiding zit je nergens aan vast. Mocht je STAP budget niet goedgekeurd worden doordat je bijvoorbeeld te laat bent zit je absoluut nergens aan vast en hoef je niet alsnog de €1000 te betalen. Je kan dus erg veel winnen, maar niks verliezen. We geven je namelijk de garantie dat je alleen hoeft deel te nemen als je daadwerkelijk de STAP-subsidie krijgt toegewezen. En uiteraard gaan we je daarbij helpen. We leveren alle gegevens aan en zorgen ervoor dat jij alleen nog maar de inschrijving hoeft te bevestigen.

Jazeker, in 2023 begint iedereen weer op 0, of dwz op 1000 euro. De ronde van 28 februari is de eerste ronde van 2023.

Als je bent goedgekeurd door het UWV kan je vanaf 1 april starten met de cursus. Deze moet binnen 6 maanden afgerond zijn. Tijdens deze periode krijg je ook een gehele live dag centraal in Nederland aangeboden als belangrijk onderdeel van de cursus. 

We hebben voor je gezocht en kunnen met zekerheid zeggen dat er geen addertje is. TalentFirst is namelijk erkend NRTO opleider en kunnen daarom jou gebruik laten maken van de subsidie. Je kunt dus echt volledig kosteloos een opleiding volgen. Een unieke kans!
Mocht je desondanks vragen hebben dan kan je contact opnemen met 085-0600183

Jouw certificaat bij afronding

Na afloop van de training krijg je een certificaat. Voor op je CV, op je LinkedIN profiel, boven je bureau… het mag gezien worden dat jij gedegen hebt geïnvesteerd in jouw verbeterde zelfkennis en effectiviteit.