Een goede fundering

Alleen op een goede fundering kan je bouwen. Ligt de fundering niet goed dan zal de bouw nooit aanvangen, het gebouw scheef staan of
misschien zelfs wel instorten. Zo werkt het ook wat betreft het investeren in vastgoed. Zonder de juiste kennis als fundering zal jij niet het succes boeken in vastgoed wat jij graag wilt. Met ons Live Retreat ‘De Fundering’ brengen wij jou graag alle benodigde kennis bij wat betreft het investeren in vastgoed.

Door jou van A tot Z te informeren leggen we de basis van jouw succes in vastgoed. Hierdoor kan je jouw overwaarde of ander vermogen maximaal aan het werk zetten voor jou met als doel het generen van meer vrijheid of een stabiel pensioen. Met investeren in vastgoed is jouw vermogen optimaal beschermd tegen inflatie en verzekerd van een stabiel rendement.

Met het Live Retreat ‘De Fundering’ geven wij cursisten een unieke vastgoedervaring inclusief overnachting en driegangen diner. Je beleeft het event samen met zo’n twintig andere cursisten waardoor je direct ook jouw netwerk vergroot. Na het weekend en terugkomdag sta jij in de startblokken om succesvol te worden in het vastgoed. 

Bespreek jouw deelname aan het 3-daags Vastgoed Retreat ‘De Fundering’ in een vrijblijvend strategiegesprek.

Eerstvolgende data: nader aan te kondigen

Locatie: Putten
Nog 19 seats

Direct aanmelden voor het retreat?

Start snel met de vastgoed workshop en werk aan jouw sleutel naar vrijheid
Aanrader

Wat leer je tijdens het 3-daags live retreat 'De Fundering'

Tijdens het retreat ‘De Fundering’ leggen wij de basis voor jouw succes in het vastgoed. We nemen jou en andere cursisten mee in de wereld van Vastgoed en brengen jullie alle benodigde kennis bij zodat jouw vastgoed fundering staat. Jouw trainers zijn financieel vrij geworden met vastgoed waardoor je direct kan leren van experts!

Introductie en inzicht in huidige situatie

In deze module komt de groep samen als start van jouw netwerk. Daarnaast bekijken we jouw startpunt op gebied van financiën en gaan we dieper in op mindset. Hierdoor krijg je een stabiele persoonlijke fundering om op te bouwen.

Nederlandse Vastgoed Markt

In deze module gaan we uitgebreid in op Nederlandse Vastgoedmarkt. De historie, trends, de kansen en de risico’s brengen wij voor jou in kaart. Waarom vinden wij nou vastgoed vast goed? Ook gaan we uitgebreid in op de diverse doelgroepen waar je aan kunt verhuren.

Vastgoed plan

Op basis van wat je inmiddels hebt geleerd over de markt, kansen en gebieden gaan we aan de slag met jouw persoonlijke vastgoedplan. Een vastgoedplan is persoonlijk en geeft onder andere inzicht waar je wilt investeren, wat voor type woning en de doelgroep die je wilt gaan bedienen met jouw vastgoed.

Rendementsberekening

Uiteindelijk gaat het bij het beleggen in vastgoed om de cijfers. Wij leren je alle relevante formules van de BAR tot de NAR en hoe je een ROI berekend. Cashflow onder aan de streep is waar we het voor doen en wat ons de vrijheid geeft!

Financieringen

In deze module gaan we jou wegwijs maken op het gebied van financieringen. Wat voor verschillende hypotheek vormen en financiers zijn er, wat verstaan we onder LTV en hoe werkt hefbomen. Omdat wij geloven in practice what you preach wordt deze module altijd gegeven door een erkende adviseur op dit gebeid. 

Creatieve financiering

In deze module leren we jou creatieve manieren van financiering. Ongeacht de omvang van jouw vermogen is het met investeren ooit eens op. Wat is OPM, hoe kan je het ophalen en hiermee verder bouwen als jouw eigen vermogen op is? We gaan uitgebreid in op Crowfunding zodat jij weet hoe je creatief kan financieren. 

Vind je eigen goudmijn

Ook in deze tijd zijn er nog goede deals te vinden! Je moet alleen wel weten waar en hoe je ze kan zoeken. Wij leren jou de diverse methodes die er zijn om off market vastgoed aan te kopen en gaan dieper in op dealsourcen. Tijdens de terugkomdag gaan we in de praktijk op zoek naar jouw goudmijn!

Zorgeloos verhuren

Nu we onze goudmijn gevonden hebben en de hypotheek rond is gaan we het verhuren. Zorgeloos verhuren is daarbij altijd het streven want niemand zit immers te wachten op hoofdpijn. Hoe je dit zorgeloos kan doen leer je in deze module.

Wil je jouw deelname aan het Vastgoed Retreat bespreken?

Misschien heb je nog bepaalde vragen over vastgoed of het vastgoed retreat? Uiteraard is het fijn om die eerst beantwoord te zien. We maken dus graag tijd voor je vrij. Plan een vrijblijvend gesprek in met een expert uit ons team.
Belafspraak

Reviews Live Retreat

Er gaat niets boven LIVE samenkomen en met elkaar leren hoe het van A tot Z werkt wat betreft het investeren in vastgoed. Het retreat `De Fundering´ is het ideale startpunt van jouw vastgoedreis. Lees de ervaringen van onze Live cursisten. 

Over Vrijheid Vastgoed

Inmiddels hebben wij vanuit Vrijheid Vastgoed ruim 1100 cursisten mogen helpen aan de juiste kennis op het gebied van investeren in vastgoed. Wij maken daarbij graag het verschil door mensen oprecht verder te willen helpen.  

Vanuit Vrijheid Vastgoed beschouwen wij onze cursisten als familie. Met 1100 familieleden zijn wij de leukste vastgoedfamilie van Nederland. Dit laten we jou graag ervaren tijdens het Retreat maar zeker ook in onze besloten community. 

VRIJHEID VASTGOED

Investering LIVE Retreat

Beslissing genomen en klaar om aan jouw fundering te gaan werken?
Meld je aan via de link op deze pagina! Zo lang de linkt werkt is er nog plek beschikbaar. Wil je met een partner komen? Stuur dan even een mailtje naar info@vrijheidvastgoed.nl en dan geven we je korting!

1100+ tevreden cursisten

Live Retreat
3000
2400 ex. BTW
 • Eenmalige betaling
 • Inclusief overnachting en driegangen diner
 • Zo'n 20 andere cursisten = instant netwerk!
 • Toegang tot de online cursus
 • Vastgoed kennisbank
 • Externe specialisten
 • Wekelijkse coachingcalls
 • Vrijheid Vastgoed netwerk en community
Dagen tot het volgende Retreat
Meer dan 1100 cursisten gingen je voor

1100+ tevreden cursisten

Live Retreat (4 termijnen)
700 Per maand / ex. BTW
 • 4 betalingen
 • Inclusief overnachting en driegangen diner
 • Zo'n 20 andere cursisten = instant netwerk!
 • Toegang tot de online cursus
 • Vastgoed kennisbank
 • Externe specialisten
 • Wekelijkse coachingcalls
 • Vrijheid Vastgoed netwerk en community

Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen? Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@vrijheidvastgoed.nl of bel ons!

Bij het bedrag is inbegrepen: alle lesmaterialen, eten en drinken, een overnachting op zaterdag, afsluitende netwerkborrel en alle bonussen zoals omschreven: de online cursus, kennisbank, coachingcalls, netwerk en community. (Genoemde bedrag is exclusief 21% BTW.)

Perfect! We beginnen namelijk bij de basis en zorgen dat iedereen mee kan komen.
 
Stuur ons even een mail naar info@vrijheidvastgoed.nl om te zien of er binnenkort nog andere opties zijn.
 
Jazeker! We hebben een cursist gehad die al 9 panden had toen ze bij ons kwam en alsnog heel veel geleerd heeft en weer vol enthousiasme en inspiratie vertrok. Als je al een of meerdere panden hebt kan je tijdens het Vastgoed Retreat leren hoe je verder door kan bouwen.
 
Wil je samen met je partner, business partner of vastgoed partner komen? Leuk! Stuur ons even een mail en we geven je een korting.
 
We bieden de mogelijkheid in 4 termijnen te betalen, je betaalt de eerste termijn dan bij boeking, hiermee is je plek gereserveerd, de volgende termijnen volgen hierna maandelijks.

Waarschijnlijk wel maar vraag dit altijd na bij je boekhouder

We geven garantie op het retreat omdat we 100% achter de inhoud staan en gezien hebben welke resultaten dit voorgangers gebracht heeft. Mocht je daarom niet tevreden zijn dan geven we je geld terug. We kunnen je geen garantie geven op succes omdat we jou niet kennen als persoon. Of en welke resultaten je gaat halen en hoe snel hangt van meerdere factoren af, voornamelijk hoeveel tijd en energie je er in zal steken na het retreat.
 
De groepsgrootte is maximaal 24 personen. We garanderen voldoende individuele aandacht en gaan niet weg voordat al je vragen beantwoord zijn.
 
Stuur ons even een mail op info@vrijheidvastgoed.nl of plan een gesprek in met iemand uit ons team.

De fundering van jouw toekomst​

Het LIVE retreat ‘de fundering’ is hét startpunt van jouw vastgoedreis. Hierbij brengen wij jou alle kennis bij als basis, de fundering, waar jij op kan door bouwen. Doordat je gezamenlijk met andere cursisten en de trainers drie dagen optrekt bouw je direct aan jouw netwerk en maak je een kickstart in vastgoed! We gaan pas weg als al jouw vragen beantwoord zijn!